Eindejaarsrally

Het einde van het jaar komt duidelijk in zicht, de laatste volle werkweken zijn ingezet en de plannen voor de kerst- en eindejaarsfeesten worden gemaakt. Normaal gesproken genieten wij beiden ook volop van de eindejaars rally, eigenlijk van alle soorten rally’s 😉.

Echter dit jaar loopt de eindejaars rally niet zo soepel als andere jaren. Ilse ligt helaas nog altijd in de lappenmand, samen met haar dozen vol met medicatie. Niet de gewenste vierkante pakketjes die Sinterklaas en de kerstman rond deze tijd normaal gesproken komen brengen ☹….

Dus het is deze week een klein beetje eenzijdig verhaal, dit damesduo doet het eventjes op halve kracht… Met natuurlijk de ondersteuning van alle supporters en donateurs, die ons helpen met onze actie voor het goede doel KNGF Geleidehonden. En dat zijn er velen! Een aantal sponsoren hebben afgelopen weken al in de kijker mogen zetten, de komende weken volgen er nog een groot aantal! Mooie financiële bijdragen voor KNGF Geleidehonden, bijdragen die zo enorm welkom zijn om zoveel mogelijk mensen te kunnen ondersteunen met een geleidehond, in zo vele vormen! Daarnaast hebben we ook vele sponsoren die ons supporteren, zodat wij deze actie überhaupt kunnen uitvoeren, denk aan onze vlogger, de dashcam, de bestickering, de benodigde automaterialen, de persfoto’s, onze werkgever Rabobank, onze vrienden- en kennissenkring en natuurlijk als belangrijkste onze familie!

Deze week mocht ik kennismaken met Remke Martens van KNGF Geleidehonden, die voor een speciale gelegenheid naar Eindhoven was gekomen! Afgelopen donderdag werd het goede doel van de Grote Nieuwjaars Borrel Loterij en Quiz bekend gemaakt….ook dit initiatief van de Rabobank collega’s omarmt ‘ons’ goede doel! Inmiddels hebben al 20 team zich ingeschreven om samen voor de eer van winnaar van de Grote Nieuwsjaarsquiz te gaan strijden. @Rabobank collega’s van kantoor Fellenoord, inschrijven kan nog steeds!!! En ook lootjes voor de loterij zijn nog steeds verkrijgbaar!

En samen met al deze initiatieven moet het toch mogelijk zijn om het doel van 10.000 euro – de kosten voor een geheel traject van een geleidehond – te behalen en dit te kunnen doneren aan KNGF Geleidehonden! Hiervoor hebben we echter nog altijd donaties nodig! Mocht jij onze actie – en daarmee KNGF Geleidehonden – een warm hart toedragen, doneer dan nu! Klik hier voor rekeningnummer en doneerbuttons. Hopelijk kunnen wij de stand van de sponsor rekening ook een mooie eindejaars sprint geven 😊

En om in het eindejaars thema te blijven… Dit weekend werd ik door mijn lieve vriendin Petra meegenomen naar het Ziggo Dome, waar we even door de tijd vooruit reisden naar oudjaarsavond 😉 Heerlijk staan dansen op het Muziekfeest van het Jaar met als slotstuk Maan! Toen we de parkeerwacht na het feest een goed nieuwjaar wensten, keek hij ons wel een beetje bedenkelijk aan!

Gelukkig hebben we nog een aantal weken, tijd gaat al snel genoeg! Geniet de komende tijd van de vele kerstborrels en andere feestelijkheden, dan gaan wij ook nog even gas geven in de voorbereidingen voor de rally!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.