In the spotlights… Flanderijn

Ook deze week weer één prachtige sponsor in de kijker. Dit keer Flanderijn!

Wie zijn jullie?
Flanderijn is van oorsprong een incasso- en gerechtsdeurwaarders­organisatie en bestaat al sinds 1948. In de afgelopen jaren heeft Flanderijn zich ontwikkeld tot een full-service organisatie op het gebied van creditmanagement, betalingsbeheer en administratieve ondersteuning.

Wat doet Flanderijn?
Flanderijn is een incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie. Zij worden door schuldeisers ingeschakeld om openstaande vorderingen te incasseren. Denk bijvoorbeeld aan de zorgpremie die iemand niet (meer) kan voldoen of aan problemen bij het betalen van de huur. Flanderijn onderscheidt zich door een aanpak die grotere schulden en onnodige kosten voor de schuldenaren voorkomt. Dit doen zij door serieus te kijken naar de oorzaak van het probleem en het vinden van een passende oplossing. Lukt het alsnog niet om tot een betaling te komen? Dan kan een van onze gerechtsdeurwaarders worden ingezet.

Wat doet Flanderijn nog meer?
Hun dienstverlening is zeer breed. Naast incasso- en gerechtsdeurwaarderstaken ondersteunen zij bedrijven bij hun debiteurenbeheer, geven zij juridisch advies en voeren gerechtelijke procedures, detacheren zij medewerkers, geven zij trainingen, assisteren zij bedrijven met hun callcenter en administratieve taken en voeren zij huisbezoeken uit. Ze werken nauw samen met een aantal gerenommeerde partijen op het gebied van creditmanagement, schuldhulpverlening, detachering en online betalingsverkeer.


1 gedachte op “In the spotlights… Flanderijn

 1. Het zijn weer mooie verhalen. Zie dat de kopjes koffie en wijntjes ook nog steeds langs komen.
  Meiden het wordt nu echt serieus werk. Dus hou het bij koffie en Hot Choclat.
  Ilse beterschap. We hebben je nodig over een aantal weken.

  Mist en 50 meter zicht we hebben het zelf ook meegemaakt op de Ardennen wegen/paadjes. Snelheid van 40 km. was al spannend en bijna nog de bocht gemist.
  Zelf vind ik deze spanning iets minder dan.

  Groetjes tot het volgende bericht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.