Overzicht week 43

Deze week stond in het teken van uitersten en sponsoren.
Sportief in onze nieuwe team outfit tot chique in gala kleding en van een vlugge McDonalds snack tot luxe 3 gangen diners. Daarnaast hebben er hele vruchtbare gesprekken en mailwisselingen met sponsoren plaatsgevonden.

Allereerst de teamoutfit. Iets met vuur, Voedselbank oranje, Rabobank oranje / blauw……. Het was even zoeken, maar we zijn compleet! Met dank aan Rabobank Haarlem Eo!
Naast financiële donaties zijn wij ieder jaar ook weer op zoek naar verschillende materialen, zowel voor de auto als voor het navigeren. Er gingen diverse mails uit voor winterbanden, navigatiesystemen en andere elektronische apparatuur. En met succes. BBD-IT BV wil een TomTom World sponsoren, zodat we in ieder geval niet verdwalen. Top Danny van Braam, dank voor deze mooie bijdrage aan het goede doel! PS: niet raar opkijken als wij andere routes rijden dan alle andere deelnemers, is een tik van ons, beetje eigenwijs bleken deze dames vorig jaar ook al … 😉

En ook voor de andere elektronica lopen er een aantal gesprekken. Winterbanden hebben we overigens nog niet gevonden. Degene die de gouden tip hiervoor aanlevert trakteren wij op een toepasselijk ijskoud ijsje 🍦!

Maar ook de toezeggingen voor donaties blijven doorlopen. Fantastisch om te zien, dank aan Makelaardij Van der Linden en de anonieme schenkers.

Voor de afspraak van vrijdag moest er nog één en ander geregeld worden qua banieren en bestickering. Tussen de afspraken door, reed Ilse op woensdag naar Voedselbanken Nederland in Houten om een paar beach vlaggen op te halen. Leuk om te merken dat de mensen daar ook op de hoogte zijn van ons avontuur. Esther benaderde de partijen voor logo’s en zette manlief aan het werk op de plotter. Resultaat een paar mooie stickers van Expeditie Noordkaap en Voedselbanken.nl

Tussendoor de vele etentjes, borrels en koffiemomenten met taart. Ilse nam bijna heel de week afscheid van collega’s.

Vrijdagochtend, in alle vroegte, vertrok Esther richting Wijchen. Na een kop koffie stond de eerste opdracht klaar voor ons. Met enkel een telefonische spoedcursus over hoe je stickers op een auto plakt, gingen de dames aan het werk. En geloof ons, de kou en mist om ons heen waren niet echt onze vrienden…….. Een klein uur later, zaten er geen drie maar slechts één sticker op, plakken is niet helemaal onze sterkte competentie 😜. Het is niet anders, we moesten vertrekken naar Groenlo voor een professionele fotoshoot. De andere stickers volgen nog. Kan iemand ons wellicht helpen om de stickers er op te krijgen?

Voor het mooie pand van Rabobank NOA (Noord Oost Achterhoek) bracht Leo van ’t Hul alle partijen samen op een paar prachtige plaatjes. De organisatie van Expeditie Noordkaap, vertegenwoordiging van Voedselbanken Nederland, het pand van Rabobank en uiteraard ‘The Ladies As Cold As Fire’ met onze stoere Audi A3 Limousine, gesponsord door Athlon Nederland. Mooi promotie materiaal om nog meer aandacht te vragen voor onze rally naar de Noordkaap en Voedselbanken Nederland.

Snel weer de auto’s in. Gezien de planning met twee auto’s achter elkaar in plaats van met elkaar. Maar ach…. Ook dan hebben we de grootste lol op de weg. De dag ging via de McDonald’s bij Breukelen verder richting Amstelveen, waar we een enthousiaste ondernemer troffen in een alternatief kantoor voor sponsoring van een dash cam. Ja jullie horen het goed, met een beetje geluk kunnen jullie ons in januari in niet alleen in woord, maar ook in beeld volgen!!!

Na deze afspraak richting Rabobank Haarlem. Onwijs leuk om in onze team outfit door de bank te lopen 😊. We hadden een laatste afspraak met een potentiële sponsor.

Terwijl Esther vanuit Haarlem de reis naar huis inzette, zat de dag er voor Ilse nog niet op. Eerst een afscheidsetentje in de binnenstad van Haarlem en vervolgens Stop Darmkanker fundraising night gala 2016 in het Hilton op Schiphol, op uitnodiging van Makelaardij Prins van Wijngaarden. Een prachtige avond, aldus Ilse.

Ook zaterdag zaten de dames niet stil. Ilse ging proefrijden in de nieuwe auto voor de rally van 2018. Audi A3 of Q2? Of toch optie 3, een mooi exemplaar uit de release? Esther zorgde voor de updates op social media en….het is weer BTW aangifte tijd…..😳

@BBD_IT @TomTom @leofotograaf @RaboHaarlem @RabobankNOA @RaboDZB @Expeditie_Noord @EllySpekschoor @VoedselbankenNL @EstherLub @fromsterre #ascoldasfire @RaboGirls

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.