Live your life to the Max! Week overzicht 44 en 45

Nog volledig in extase van de waanzinnige prestatie van ‘onze’ Max, begin ik aan ons blog over de afgelopen twee weken… sorry vorige week is het erbij ingeschoten….Tja en waar te beginnen na zo’n onwaarschijnlijke prestatie in de F1 geschiedenis. Het gevoel van Max tijdens de race moet geweldig zijn geweest en – hoewel natuurlijk volledig onvergelijkbaar – denk ik ook even terug aan de Mystery Roads van afgelopen januari. Met iedere vezel in je lichaam voelen dat je leeft. “One life, live it” is mijn motto en zo hoop ik ook de tocht naar de Noordkaap te gaan beleven en volgens mij moet dat wel goed komen! Ondertussen geniet ook Ilse met volle teugen van het leven. Regelmatig krijg ik Caribische plaatjes via de whatsapp, maar ook hilarische verhalen over leguanen, spinnen en kakkerlakken. Voor details moeten jullie bij Ilse zijn . En wat kunnen wij lachen met twee! Of met zes! In een iets andere samenstelling, gaan twee bevriende teams uit ons vorige avontuur gelukkig ook mee naar de Noordkaap. Humor, plezier, avontuur en spanning gegarandeerd!

Zoals een aantal van jullie misschien weten, breng ik de komende 2 jaar iedere vrijdag in de collegebanken door. Zo ook afgelopen vrijdag, een hele dag college over onderzoeksmethodieken, alvast ter voorbereiding op de eindscriptie. Wat is de probleemstelling? Hoe doe je goed onderzoek? Waar moet dit aan voldoen? Ik hoor je denken… .waar gaat dit heen…..even geduld…..we komen weer terug op de Noordkaap….. Wij hebben namelijk ook een probleem; Hoe komen deze twee ambitieuze dames als team in de top 3 van het klassement van Expeditie Noordkaap en scoren wij ook voor Voedselbanken Nederland? En ja, jullie lezen het goed, winnen of toch minimaal top 3 zouden wij best leuk vinden . Mannen be aware!!!

Het probleem valt in twee stukken uiteen……. Als team de top 3 in. Wat hebben we daarvoor nodig? Ons onderzoek levert op dat het koud, donker, glad en heel wit is…. Zowel gebaseerd op statistisch onderzoek als door diepte interviews . Ervaringsdeskundigen zijn we niet… nog niet. Eén van de oplossingen voor ons ‘probleem’ wordt opgelost door winterbanden. Ilse heeft ze inmiddels gevonden bij Kees van Gent Banden uit Wijchen. Montage en demontage wordt gesponsord door Kees van Gent, dank daarvoor!
Inmiddels is de handleiding van de TomTom doorgenomen en zijn de instellingen voor de invoer de coördinaten gevonden. Met dank aan BBD-IT BV. Ook de eerste kilometers kunnen we onbezorgd maken. Autobedrijf Leo de Munnik sponsort onze eerste tankbeurten, dank je wel Leo!

Na de toezegging van een camerasysteem voor binnen en buiten de ‘cockpit’ hebben we ook de mondelinge toezegging van een video editor. Binnenkort rijden we ‘even’ naar Almelo voor een eerste kennismaking. Hopelijk kunnen jullie ons in januari dagelijks live vanuit de auto volgen. We hopen trouwens ook ieder moment van de dag online te zijn, zowel om onze back office aan het werk te zetten (jullie doen toch wel weer allemaal mee, hè?) als om alle leuke en onvergetelijke momenten met jullie te delen. De contacten met het bedrijf dat dit mogelijk kan maken, zijn inmiddels gelegd.

En dan komen we tot het tweede deel van onze probleemstelling, zoveel mogelijk geld ophalen voor Voedselbanken Nederland. Hiervoor zoeken we zoveel mogelijk exposure. Afgelopen week werden een groot aantal dag- en weekbladen aangeschreven om, geheel vrijblijvend, aandacht aan ons initiatief te geven. En zo gebeurde het dat ik in gesprek raakte met Albert van het Ondernemersbelang. Maar ook de Dichterbij van Rabobank Haarlem met een oplage van 11.000 stuks geeft aandacht aan ons initiatief. En hopelijk de Persgroep via Leo van ’t Hul, de fotograaf die verantwoordelijk is voor de sponsoring van onze mooie teamfoto’s! Leo, foto’s zijn super, dank je wel!

Achter de schermen worden er ook nog technische snufjes uitgeprobeerd waardoor jullie makkelijker kunnen doneren. We hopen hier snel meer informatie over te geven.

Vol trots kunnen we ook melden dat de donaties op onze rekening binnen komen voor de Voedselbanken. We zullen onze sponsoren nog even de revue laten passeren; Makelaardij Van der Linden, Ankro Kunststof verspaningen en Makelaardij Prins van Wijngaarden. Onze dank is groot! Daarnaast is ook onze eerste particuliere sponsoring binnen, dank je wel Kyanna !!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.