Benedenwinds noodweer en girlpower! …. – week 47

November op de benedenwindse eilanden, normaal gesproken een mooi recept voor zon, zee, strand, kortom een relax vakantie…. De zee en het stand zijn er wel, echter overspoeld door regen, regen, regen, regen en regen. Overigens niet alleen het strand, ook de wegen, het vliegveld, de winkels en het terras van de villa. Bizarre beelden van de ABC-eilanden bereiken het NOS journaal. Gelukkig gaat het goed met Ilse en zie ik af en toe zonnig stand of een gezellig etentje voorbij komen. Daarnaast breekt in ieder geval af en toe het figuurlijke zonnetje door. Zo hebben we er weer een sponsor bij! Marina Roelofsen van Babor Institute Kralingen, dank je wel voor de bijdrage aan ons en daarmee Voedselbanken Nederland.

Ondertussen gaan de voorbereidingen door. De gereedschapskist met alle mogelijke schroevendraaiers, sleutels, mesjes en tangen is door de vader van Esther al klaar gezet. Zelfs een waterpomp- en een combinatietang…. enne ja wij weten het verschil ;-). Tevens een aantal spanbanden en een nieuwe rol Duck tape. Even had ik een déjà vu moment met de dag na de rally van begin dit jaar. @Ilse, dat doen we deze keer anders hè!

Maandag en donderdag stonden in het teken van de taartenbak actie bij Rabobank De Zuidelijke Baronie. Met de stuwende kracht van Frank Scheepers gingen de collega’s van Business Support en FLM aan de slag. En menig collega bleek over ongekende baktalenten te beschikken. De taarten gingen als zoete broodjes over de toonbank. De donaties bleven binnenkomen, ook nog op vrijdag. Een fantastische actie met een eveneens fantastische opbrengst van 324,50 euro.

Week 47 was tevens de week van nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden en het achterlaten van een indruk. En deze indruk wilde ik graag doen in stijl, mijn stijl…… En dat hebben de collega’s geweten.. ze gingen crossen door de bossen :-). Start tussen half vijf en vijf, een lijst met coördinaten en een aantal pagina’s met foto’s. Voor de zekerheid een dichte envelop met de adressen behorend bij de coördinaten. Zouden deze enveloppen dicht blijven? Zouden ze het überhaupt leuk vinden? Was het niet te donker voor de foto’s?

Om 16u50 vertrok de laatste, ik reed er rustig achteraan, slechts af en toe kwam ik een collega tegen. En dan ….17u59 een WhatsApp berichtje…. Waar ik bleef? 🙃 De eerste collega’s waren al op het eindpunt gearriveerd. Daar aangekomen was het al een gezellig boel, wat een enthousiasme! Het damesteam Judith en Dilma gingen naar huis met de 1e prijs! Chapeau dames, alle vragen goed beantwoord, slechts 1,5 km boven de ideale afstand en dat alles binnen een supertijd! @Judith en Dilma, de inschrijving voor Expeditie Noordkaap staat nog open 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.