De week van superman…. eh supermaan – overzicht week 46

Helaas geen supermaan gezien, ook geen superman overigens 😉…….alleen maar wolken en regen 💨🌧……. en veel andere extreme weersverschijnselen. Wie weet komt superman ons te hulp in het hoge noorden, of zullen we hem niet nodig hebben?

De week zou beginnen met de grootste maan 🌚sinds 1948…. Nou ik weet niet wie hem wel heeft gezien, ik in ieder geval niet……. Niet in het echt in ieder geval. Wel veel regen, storm, regen, storm en heel even….. op een gezellige middag vanuit een werkbus kwam de zon kijken, maar dat kan ook aan het gezelschap hebben gelegen…. Kortom echt herfst in Nederland en België.

Oh… en stormen heb ik deze week ook van de ‘andere kant’ gezien, vanuit de ruimte. Woensdag een inspirerende lezing van André Kuipers met prachtige beelden uit de ruimte mogen organiseren en bijwonen. Onder andere ook het aurora borealis, oftewel het noorderlicht, vanuit de ruimte. Eéntje die nog bovenaan mijn bucketlist staat, met een beetje geluk kan deze er eind januari ook af.

Ook aan de andere kant van de wereld zijn er extremen én uitdagingen. Ilse deed in het Caribische Curaçao aan wildwater rijden….. dwars door de ondergelopen straten in Curaçao om vervolgens weer aan een zonovergoten strand te liggen. Wegkomen vanaf dat strand was dan weer een hele uitdaging doordat de autosleutel spontaan een doe-het-zelf puzzelpakket was geworden. Maar ook deze uitdagingen zijn weer overwonnen, Ilse is in ieder geval op alles voorbereid :-). Geniet nog maar even van de warmte, over twee maanden ligt de temperatuur tot 70 graden lager……

En dan was er nog een superleuke verrassing. Donderdag ochtend in Zundert, mijn laptop start op en ik loop naar de koffiecorner om, zoals vele ochtenden, het knopje van de ‘café au lait’ in te drukken…….Nog niet helemaal wakker kijk ik voor me uit. Huh????? Een grote foto van Ilse en mij prijkt op de koffiemachine. Een aankondiging voor een taartenaktie, geheel ten gunste van onze tocht naar de Noordkaap voor Voedselbanken Nederland. Je zal toch maar zulke fantastische collega’s hebben! En voor degene die zin hebben in een heerlijk stuk taart, komende maandag op Rabobank kantoor Baarle Nassau en donderdag Rabobank kantoor Zundert, beiden tussen 10-11 uur! Je bent welkom!!!!!

En zo is er weer een week voorbij. Niet alleen de dagen worden korter, ook de dagen tot de start vliegen in snel tempo voorbij. Soms gevuld met hele zinvolle voorbereiding, maar ook met de meest hilarische voorpret, hè jongens 😉? Vandaag precies 70 dagen tot de start van Expeditie Noordkaap op 29 januari 2017. ‘Onze’ fotograaf Leo heeft laten weten dat hij samen met een verslaggever aanwezig is bij de start. Kom jij ook?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.