Hoor de wind waait door de bomen ….. – week 48

Aan de vooravond van pakjesavond is koning winter langzaam het land binnengetrokken. Het was krabben geblazen ’s ochtends. Maar het zonnetje overdag en de fantastische zonsondergangen in roze, paars, oranje aan het einde van de dag, maakte de lage temperaturen meer dan goed. Genieten dus van prachtig winterweer en dan begint het toch echt te kriebelen voor Expeditie Noordkaap. Ondertussen is het geen twee maanden meer tot ons vertrek.

Om een beetje te ‘wennen’ aan de temperaturen stond ik in een truitje en mijn zomerjas de kinderen op te wachten bij het schoolplein. Hahaha, toch wel genoten van de blikken van andere ouders, diep weggestopt in hun winterjassen en mutsen. Tegen het einde van de week begonnen de temperaturen op te lopen, maar met regen en wind werd het ‘waterkoud’. Dan toch maar de winterjas uit de kast gehaald.

Ondertussen gaan de voorbereidingen langzaam maar gestaag verder….. Rabobank Haarlem is druk met de voorbereidingen voor de Kerstmarkt op donderdag 15 december. De collega’s mogen ook daar doneren voor Voedselbanken Nederland, alle donaties groot en klein zijn welkom. Verder is er even contact geweest met de video editor om een afspraak te maken voor volgend weekend en werken we aan een nieuwe bestickering van de auto… uiteraard in het teken van “As cold as fire” . Niet te verwarren met onze concurrenten “As hot as ice”. Wie denken jullie dat er gaat winnen in het heetst van de strijd????

Deze week hebben we ook de media opgezocht. Afgelopen vrijdag is de Dichterbij Rabobank Haarlem gepubliceerd met een artikel over ons! We hopen dat, met een oplage van ruim 11.000, hier ook de nodige donaties door binnenkomen.

Vrijdag stond ook de telefoon rood gloeiend…. Helaas heb ik geen bereik in het gebouw van de TIAS. Toto zal dus even moeten wachten tot maandag.

En na drie weken merkte ik  vooral dat alleen voorbereiden niet half zo leuk is al samen…….
Dus weer heel erg blij dat Ilse het onderwaterparadijs met schildpadden heeft verlaten en inmiddels weer op Nederlandse bodem is. De komende week worden de supermarkten benaderd om mee te werken met een actie voor de lokale voedselbanken. We hopen dat ze willen meewerken om een deel van de dagomzet te storten op onze rekening voor de voedselbanken.

Volgend weekend alweer samen op pad! Gezellig! Althans daar ga ik vanuit….. eerst nog even sinterklaas  en ‘alle kleuren van de regenboog’ pieten – stress…

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.