Over heel veel gulle handen en een incidenteel gat – week 50

En dan zijn we bij week 50 aanbeland, het einde van het jaar komt in zicht. Tijd voor kerstmarkten bij Rabobank. Woensdag de aftrap bij Rabobank De Zuidelijke Baronie en donderdag bij Rabobank Haarlem. Ik kon helaas niet aanwezig zijn dit jaar, Ilse gelukkig wel. Vol enthousiasme heeft ze de collega’s meegenomen in ons avontuur van vorig jaar en een doorkijkje naar komend jaar. Marc en Peter, jullie filmpje heeft de hele avond staan draaien, de collega’s hebben hun ogen uitgekeken! Voor degene die het gemist hebben, hierbij nog één keer de link. Uiteraard kwam ook de introductie van ons goede doel aan bod, inclusief crea bea collecte ‘doos’ voor Voedselbanken Nederland. Eind van de avond ontving ik via Ilse de eerste telling… WoW wat een gulle handen, 507 euro opgehaald!!!! Dank jullie wel @RaboHaarlem.

En het leven van de ‘doos’ continues …. De komende weken te vinden in de bankhal van Rabobank Haarlem Eo. Dus lieve klanten van Rabobank, draag ons en daarmee Voedselbanken Nederland een warm hart toe in deze donkere dagen, jullie bijdragen zijn meer dan welkom! Onze rekeningnummers staan ook nog steeds open NL63RABO0306810115 tnv Heinsman-Lub-Expeditie Noordkaap of BE39 6528 5012 1119 tnv Ladies team ‘As cold as fire’.

Maar naast gulle handen zijn er ook andere handen…. Die met een gat . De teamkleding werd uitgebreid, zowel Ilse als ik konden onszelf niet bedwingen en hebben nog wat warme fleecevesten en windstoppers besteld, uiteraard van ons eigen budget. Daarnaast kwam Ilse tijdens het bezoeken van intermediairs langs Bever en liet ze haar oog vallen op een heuse The North Face base camp duffel bag XL met ruim 155 liter inhoud…. sterke mannen genoeg om deze elke dag in en uit de ski koffer te tillen .

Verder werden deze week de Droams besteld voor team 2, 9 en 10, zodat we vanaf 24/7 WiFi on board hebben. De eerste logo’s van onze sponsoren werden doorgestuurd naar de bestickeraar. Waaronder het logo van Lescam, onze sponsor van het camerasysteem. Net voor zijn vakantie kregen wij nog een demo door van de nieuwste versie van zijn camerasysteem, ziet er super uit, dat belooft voor januari!

Helaas ontvingen we deze week ook de eerste negatieve publiciteit op social media van Voedselbanken Nederland. Iemand post dat hij het niet vindt kunnen.. bestickering van Voedselbank op een Audi .. Zo jammer deze aanname…. Vrijdagavond laat vindt er nog overleg plaats met het bestuur van Voedselbanken, we laten de stickers toch zitten op de auto.

Verder stond de week vooral in het teken van werk en studie….Ilse maakte dagen van ’s ochtends 8 tot ’s avonds 11. Ik werd even studienerd en zat heel wat uurtjes met neus in de boeken. Allemaal even duimen voor het examen! Gelukkig werden de stille uurtjes door de mannen goed voorzien in allerlei ingewikkelde film en foto materiaal … we kijken onze ogen uit … wat moet dat toch gaan worden op de Noordkaap?

1 gedachte op “Over heel veel gulle handen en een incidenteel gat – week 50

  1. Goed bezig dames!!! Wel jammer van de negatieve reactie, maar helaas zijn er altijd mensen die meteen aanames doen zonder te weten hoe de vork in z’n steel zit.
    Ik verheug me op de komende berichten!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.