Tussen George en superTijn willen wij er ook nog zijn – week 51 en een beetje meer

Wham… Kerst 2016 zit er ook op, het huis werd gezellig gemaakt, de kerstboom versierd en de buikjes rond gegeten. Helaas geen witte kerst, maar eentje met lente achtige temperaturen, de twee-na-warmste kerst ooit….. ja….. ooit, sinds 1901 is dat  blijkbaar :-).

Een kerst die we ons gaan herinneren met het overlijden van George Michael, de zoveelste superster die in 2016 het leven liet. En natuurlijk Super Tijn #lakaan die heel Nederland en zelfs daarbuiten omver blies met zijn nagellak actie. Zijn doel was om 100 euro op te halen, dit werd uiteindelijk ruim 2 miljoen en de teller loopt nog steeds. Ons doel is om de donatie van vorig jaar aan Stichting Vlinderkind te overtreffen…… 2.713 euro hebben we daar minimaal voor nodig…. Moet lukken toch :-), met wat social media aandacht en jullie hulp 😉

Ja,…. want tussen al dat media geweld tijdens de Kerst proberen wij ook nog steeds wat aandacht te trekken.  En dat gaat steeds beter. Op dit moment hebben we  270 volgers op onze Facebook pagina  en dat mogen er gerust meer worden. En wij zijn natuurlijk erg ‘likeable’, dus nodig vooral jullie online vrienden uit om onze pagina te ‘liken’.

En om een nog breder publiek aan te trekken, hebben we sinds 22 december ook eigen URL…… WWW.ASCOLDASFIRE.NL!!!!! En ook daar kunnen jullie jezelf aanmelden om geen enkel bericht te missen. Reageer onder een blog en vink aan “Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn”

Want al deze media aandacht moet natuurlijk leiden tot héééééél  vééééél donaties.

Net voor de kerst werden we verrast door collega Joyce, die in plaats van kerstkaarten te versturen een mooie donatie onze kant op liet komen. Dank daarvoor Joyce! Maar ook collega’s uit het hele land reageren op onze oproep en maken mooie bedragen over. Dank dank!

Kerst of niet…. Ilse gaat onverminderd door in haar zoektocht naar zakelijke sponsoren. Met succes, deze week kwamen er ook nog een paar zakelijke sponsoren binnen. Financieringsgilde, Autobedrijf Van Mossel en Interpolis zullen ons ook gaan steunen.

Meedoen aan deze rally gaat voor ons vooral ook over gunnen. Wij investeren het inschrijfgeld, onze vrije dagen, tijd en energie ten gunste van Voedselbanken Nederland. Onze talrijke donateurs gunnen ons – en daarmee stichting Voedselbanken – een financiële bijdrage en ook de zakelijke sponsoren leveren een financiële bijdrage, als dank daardoor zetten wij ze mooi op de auto. Helaas is er soms ook sprake van een beetje afgunst……. Jammer, geen energie aan verspillen is ons motto.

Verder hadden we op dinsdag 20 december werkoverleg in Nijmegen. Ons eerste staaltje teamwork met onze collega concurrenten, want ondanks de ellenlange file op de A2, de last-minute afspraak in Zwolle kregen we het tóch voor elkaar om rond half acht met z’n zessen aan tafel te zitten in Restaurant Witlof. Peter was weer helemaal opgeknapt en Rick kreeg de vuurdoop. Het eten was heerlijk,  de sfeer weer super, alle ingrediënten voor een top avond! Rond middernacht waren we allemaal weer terug op ons – al dan niet tijdelijke – honk.

We kregen ook veel tips deze week. Zo moeten we:

  • niet vergeten de ramen te sluiten in geval van sneeuwstorm
  • toch een 5e wiel aanschaffen want er is richting Noordkaap blijkbaar geen bandenservice binnen het uur……. en
  • onze skibril niet vergeten. Waarom…..? Vertel het ons 😉

Naast Expeditie Noordkaap gaan er tijdens de donkere wintermaanden heel veel autotoertochten naar het noorden. De één wat groter dan de ander. De Arctic Challenge tour vertrekt op 14 januari, met daarin ook een damesteam. Inmiddels hebben wij contact gezocht met deze leuke dames van team “Ladies First”. Ook langs deze weg, succes Lille en Anja. Wij horen jullie ervaringen en tips graag bij terugkomst!

Komende week gaan we starten met de auto… ombouwen, inbouwen, opbouwen, ….. Volgende keer meer 😉

2 gedachten over “Tussen George en superTijn willen wij er ook nog zijn – week 51 en een beetje meer

  1. Lieve Esther & Ilse,
    Ik vind jullie echt super stoer!! Heel veel succes met de voorbereiding en ik ga jullie uiteraard weer volgen & helpen als het kan!
    Xxx
    Petra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.