Week 52 – Eindejaarsperikelen

Allereerst natuurlijk de beste wensen voor iedereen! Wij wensen iedereen een fantastisch 2017 in goede gezondheid, goed gezelschap, een nieuw jaar met heel veel nieuwe uitdagingen. Voor ons met één uitdaging in het bijzonder, een nieuwe rally.

De laatste dagen van 2016 waren we naast werk en studie beiden druk met de voorbereidingen.

Zo werd er een statiegeld paal geregeld bij Jumbo Bart en Katja de Bresser voor de periode 23 januari tot 6 februari. Dus allemaal nog even de lege flessen van de feestdagen opsparen, vanaf 23 januari zijn ze welkom bij Jumbo Bart en Katja de Bresser in Baarle Nassau!!! Statiegeld bonnetje mogen jullie in ‘onze’ paal gooien.

En om even in het thema van eten en drinken te blijven…. Een collega van Rabobank Haarlem Rita Bastiaenen heeft een survival pakket voor ons samengesteld. Super attent en heel erg bruikbaar! Eerste hulp bij de eerste trek is geregeld 🙂

Verder werden de nodige afspraken gemaakt om de auto topfit te maken voor de rally. En dat is nodig….. Zaterdag stond Ilse ineens stil met allemaal rode lampjes in de dashboard. Gelukkig stond ze niet ver van Paul, onze redder in nood….. De koelvloeistof werd bijgevuld en ze kon weer kilometers op de teller zetten. Op 16 januari gaat de Audi naar Audi Amsterdam om hem volledig Noordkaap proof te maken. Tevens wordt de update van het Audi navigatiesysteem gesponsord! Top Audi Centrum Amsterdam!

En op speciaal verzoek van onze mede rally rijders, moest er dit jaar ook bij ons een bakkie komen. Zo kunnen ze niet enkel over ons praten, maar ook met ons 🙂 . Esther vertrok op 2 januari om 6 uur richting het Noorden, meer hierover in ons volgende blog.

En wij waren niet de enige met auto perikelen…. We zullen het maar een slechte ‘generale’ noemen. De spiksplinternieuwe Mercedes AMG van team 10 zag meer sterren dan de bedoeling was, maar werd om een hele andere reden ingewisseld voor een zwart monster….. En de American Power van team 2 zag zijn nieuwe remblokken letterlijk in rook opgaan…. Hoewel het wegslepen van deze grote auto mooie plaatjes oplevert, hopen we toch dat we dit niet meemaken richting de Noordkaap. Alhoewel, herverdelen van de manschappen levert misschien ook wel weer veel lol op 😉

Verder werd er een afspraak met CompuColor gemaakt, onze bestickeraar. In de week van 9 januari gaat de bestickering erop! Dus wij zijn druk met het aanschrijven van onze sponsoren voor de laatste logo’s. Inmiddels hebben wij een eerste ontwerp mogen ontvangen, helemaal in thema van de rally!

De laatste dag van het jaar werd benut om vrienden, collega’s, kennissen en (zakelijke) relaties via Facebook en Linkedin te attenderen op ons avontuur voor Voedselbanken Nederland. Prachtig om te zien dat jullie onze berichten liken, delen én natuurlijk veel belangrijker, dat er weer heel veel mooie donaties binnenkomen. Onze dank is groot! Daarnaast zijn radio programma’s ingeschakeld om nog meer aandacht voor ons avontuur te vragen.

En met minder dan een maand te gaan, maken we ons op voor de informatie avond op 7 januari. Daar ook dit in het mooie noordelijke Lichtenvoorde plaatsvindt, hebben wij een hotelovernachting in Lichtenvoorde geregeld. Vooraf gaan we vooraf heerlijk eten bij oud-deelnemers van Expeditie Noordkaap, in restaurant Markant. Wie weet wat voor bruikbare tips en ervaringen we hier nog mee krijgen.

1 gedachte op “Week 52 – Eindejaarsperikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.